Εγκατάσταση - τοποθέτηση ενεργειακών τζακιών Πάτρα

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης ενεργειακών τζακιών-σομπών, καθώς επίσης και εξειδικευμένους θερμο-υδραυλικούς, για την ορθή σύνδεση των τζακιών ή σομπών καλοριφέρ με το σύστημα κεντρικής θέρμανσης καλοριφέρ της οικίας σας.

Περισσότερα...

Υδραυλικός - Υδραυλικές εργασίες - επισκευές

Η εταιρεία Υδρο-κοπή, με το εξειδικευμένο προσωπικό της, τους έμπειρους υδραυλικούς της και τον σύγχρονο εξοπλισμό της, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας κάθε είδους υδραυλική εργασία, τοποθέτησης, επισκευής ή αντικατάστασης. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας, 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, για να επισκευάσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν προκύψει στην υδραυλική σας εγκατάσταση.

Περισσότερα...

Υδραυλική εγκατάσταση θέρμανσης - Θερμοϋδραυλικός

Η εταιρεία Υδροκοπή, με το εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της, που περιλαμβάνει έμπειρους Θερμοϋδραυλικούς, αναλαμβάνει κάθε είδους θερμο-υδραυλική εργασία. Ασχολούμαστε με την μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων θέρμανσης, είτε αυτό αφορά την οικιακή χρήση, είτε την επαγγελματική.

Περισσότερα...

Αδιατάρακτη διάτρηση μπετόν Πάτρα, Αθήνα, Καλαμάτα, Πύργος, Αγρίνιο

Η εταιρεία ΥΔΡΟ-ΚΟΠΗ εξειδικεύεται στην Αδιατάρακτη διάτρηση μπετόν και είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον τομέα αυτόν. Τα εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτουμε, καλύπτουν απόλυτα οποιαδήποτε ανάγκη σε διάνοιξη στρογγυλής οπής σε οπλισμένο σκυρόδεμα, γρήγορα, αθόρυβα και χωρίς σκόνη.

Περισσότερα...

Αδιατάρακτη κοπή μπετόν Πάτρα, Αθήνα, Πύργος, Καλαμάτα, Αγρίνιο

Η εταιρεία ΥΔΡΟ-ΚΟΠΗ, με έδρα στην Πάτρα, εξειδικεύεται στην αδιατάρακτη κοπή μπετόν και είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον τομέα αυτόν.

Η αδιατάρακτη κοπή μπετόν είναι η τεχνική με την οποία το μπετόν κόβεται χωρίς κραδασμό-δόνηση ή σκόνη, με ακρίβεια χιλιοστού & χωρίς να επιβαρύνεται ο υπάρχον σκελετός του κτηρίου. Η κοπή του μπετού γίνεται με δίσκους που έχουν διαμάντια (διαμαντοκοπή) και νερό και προσφέρει λείες τελικές επιφάνειες.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...