Αδιατάρακτη διάτρηση μπετόν

Η εταιρεία ΥΔΡΟ-ΚΟΠΗ εξειδικεύεται στην Αδιατάρακτη διάτρηση μπετόν και είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον τομέα αυτόν. Τα εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτουμε, καλύπτουν απόλυτα οποιαδήποτε ανάγκη σε διάνοιξη στρογγυλής οπής σε οπλισμένο σκυρόδεμα, γρήγορα, αθόρυβα και χωρίς σκόνη.

Η μέθοδος της αδιατάρακτης διάτρησης, εφαρμόζεται όταν θέλουμε κυκλικές κοπές απολύτου ακριβείας διαμέτρου φ20 έως και φ350. Χρησιμοποιείται για υδραυλικές σωληνώσεις, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, γραμμές εξαερισμού και κλιματισμού, όπως επίσης για καμινάδες, καπνοδόχους τζακιών κλπ.

Η μακροχρόνια εμπειρία του προσωπικού μας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας, σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη εκπαίδευση μας στις νέες τεχνολογίες, μας κατατάσσουν στις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των αδιατάρακτων διατρήσεων.

Παράλληλα, έχουμε επιτύχει να διατηρούμε το κόστος των εργασιών μας στα χαμηλότερα επίπεδα, χωρίς να θυσιάζουμε ποιότητα εργασίας ή μηχανημάτων.

Αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλη την Ελλάδα εξυπηρετώντας κάθε ανάγκη αδιατάρακτης διάτρησης μπετού σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα ή επαγγελματικούς χώρους.

Πλεονεκτήματα αδιατάρακτης διάτρησης:

  • Ποιοτική κοπή του μπετού με ακρίβεια χιλιοστού.
  • Λαμβάνει χώρα χωρίς τον παραμικρό κραδασμό που θα ήταν ζημιογόνος για τα στατικά του κτιρίου.
  • Δεν παράγει σκόνη και πραγματοποιείται χωρίς ενοχλητικό θόρυβο.
  • Δεν απαιτεί την εκκένωση του κτιρίου, πράγμα εξαιρετικά χρήσιμο αν το κτίριο αποτελεί κατοικία.

Η εταιρεία "ΥΔΡΟ-ΚΟΠΗ" Παπαδόπουλος Δημήτριος έχει την τεχνολογία καθώς και την τεχνογνωσία διάνοιξης κυκλικών οπών σε όλα τα δομικά υλικά, ως και 35 εκατοστά διάμετρο.

Σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος, αν αναζητάτε εξειδικευμένο συνεργείο σε αδιατάρακτη διάτρηση μπετού, πάντα με την καλύτερη τιμή: