Εγκαταστάσεις ενεργειακών τζακιών

Η σωστή εγκατάσταση του ενεργειακού τζακιού, του τζακιού καλοριφέρ ή της σόμπας που θα επιλέξετε, είναι ζωτικής σημασίας για την καλή τους λειτουργία.
 
Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης ενεργειακών τζακιών-σομπών, καθώς επίσης εξειδικευμένους θερμο-υδραυλικούς, για την ορθή σύνδεση των τζακιών ή σομπών καλοριφέρ με το σύστημα κεντρικής θέρμανσης καλοριφέρ της οικίας σας. Στην περίπτωση ήδη υπάρχουσας κατασκευής, οι τεχνίτες μας φροντίζουν για την αποξήλωσή της και την αποκομιδή των μπάζων.

Με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, ανοίγουμε κυκλική οπή για την καμινάδα, χρησιμοποιώντας την μεθοδο της αδιατάρακτης διάτρησης, αθόρυβα, γρήγορα, χωρίς σκόνη και άσκοπα σπασίματα.
 
Τέλος, εκτός από την μεταφορά της εστίας στον χώρο σας και την τοποθέτηση–σύνδεσή της, τα συνεργεία μας μπορούν να αποπερατώσουν το έργο, κατασκευάζοντας επένδυση της αρεσκείας σας, από γυψοσανίδα, μάρμαρο ή ότι άλλο επιθυμείτε.

Καλέστε μας σήμερα, για να επισκευτούμε τον χώρο σας, να κουβεντιάσουμε μαζί σας τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την λύση που σας ταιριάζει.

 

 

Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις ενεργειακών τζακιών, στην Πάτρα και στους νομούς πλησίον αυτής: